Zijn leren aktetassen nog wel geschikt voor op kantoor?Leather Company – Blog

Een professionele stijlgids | Leren aktetassen van Leather Company

De wereldwijde markt voor leren tassen werd in 2021 gewaardeerd op net iets meer dan 63 miljard dollar. De verkoop van leren tassen zal naar verwachting in 2027 oplopen tot meer dan tachtig miljard dollar. volledige jaar zonder enige dreiging of discussie over de aanstaande Covid-19-pandemie) waren lederen tassen over het algemeen goed voor bijna 50% van het totale aantal verkochte tassen. Er is nog geen teken dat het lot van de leren tassenindustrie binnenkort zal veranderen.

Het is redelijk om niet alleen aan te nemen, maar ook te verduidelijken dat leren aktetassen een aanzienlijk deel uitmaken van die cijfers. Zeggen wat dat getal precies zou kunnen zijn, is moeilijk te zeggen, vooral omdat het beeld of idee van wat een leren aktetas was of is, in de loop der jaren drastisch is veranderd. Deze evolutie heeft vooral mannen getroffen. De pejoratieve term ‘Man Bag’ heeft inmiddels gelukkig al zijn negatieve connotaties verloren en houdt dus niet langer de aankoop tegen van zaken als een designertas voor mannen, een leren weekendtas of het onderwerp waarover we het hebben, een leren aktetas gebruikt door een professional. De herentas zelf dateert als concept uit de middeleeuwen, toen mannen dergelijke dingen droegen om alle persoonlijke bezittingen in op te bergen. Dit was een tijd waarin zakken een onvoorstelbaar gemak waren.

Het mannetje van de soort is meestal het eerste waar we aan denken als we aan een aktetas denken, maar de aandacht voor de ontwerpen, vormen en stijlen, en de soorten leer die bij het maken ervan worden gebruikt, is zo veranderd dat het niet langer noodzakelijk is mannen die ze gebruiken. De vraag of professionele mensen nog steeds een leren aktetas gebruiken, moet eigenlijk opnieuw worden geformuleerd: waarom zouden ze geen leren aktetas gebruiken?

Gebruiken professionals nog aktetassen?

Dat zouden ze moeten doen, en dat doen ze duidelijk nog steeds. Het is eerlijker om er een te omschrijven als een aktetas, met elegante en moderne ontwerpen gecombineerd met de allernieuwste leertechnologie, de leren aktetas is nog steeds op zijn best wanneer hij is gestyled en vervaardigd in een van de vele en gevarieerde leersoorten. Het is duurzamer, beter stofdicht (een veeg met een doek is voldoende) en het maakt meteen een statement. Het blijft een pluim als luxeartikel, net als alles wat van leer is gemaakt. Het komt vermomd als een stijlvol accessoire dat niet zou misstaan ​​in de beste etablissementen over de hele wereld, terwijl het tegelijkertijd zijn mannetje staat in de praktische inzet. En dat is de echte rub van de green, hier. Elke professionele persoon heeft een praktische toepassing dichtbij of op de top van zijn/haar verwachtingen. Het moet volledig voldoen aan de behoeften van zo iemand die alleen het beste verwacht van het leven en de mensen om hem heen. Het zou ondenkbaar zijn om een ​​werkomgeving binnen te gaan met iets dat hen niet in het beste licht liet zien of van goede smaak getuigde.

Leer staat nog steeds aan het hoofd van de hiërarchische modetafel. Mode strekt zich niet alleen uit tot de kleding die we dragen, of de naam van de ontwerper die ze heeft gemaakt. Wat accessoriseert dat wat we dragen, is even belangrijk en zorgt ervoor dat we ons even goed voelen over onszelf. Een aktetas/aktetas laat zien dat we voorbereid en klaar zijn, dat we alles bij de hand hebben wat we nodig hebben om de komende dag te functioneren. Een leren aktetas/leren aktetas tas zegt dat allemaal en meer. Het staat symbool voor de natuur, een teken dat we goed kiezen, en dat we nadenken over het vitale en de rest negeren.

Professionele mensen gebruiken nog steeds leren aktetassen. Het item spreekt boekdelen voor en over hen. Ze kunnen stijlvol, elegant, goed gemaakt en duurzaam zijn. Alle attributen die elke professionele persoon over zichzelf zou willen associëren. Een leren koffer? Een leren toilettas of ook een weekendtas voor dames? Dat is een gesprek voor een andere keer. Over tijd gesproken, kom niet te laat voor die vergadering!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Lederhosen.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart